Dobrodošli u naš e-shop!

Pon. – Pet. Od 8 do 20h

Sub. Od 10 do 16h

+387 33 714 777

Pon. – Pet. Od 8 do 20h

Sub. Od 10 do 16h

+387 33 714 777
m Logo

Servis

Media Market je kompanija koja nudi svojim korisnicima brz, kvalitetan i efikasan servis informatičke opreme. Servis je opremljen najsavremenijim uređejima. U servisu je uposleno više servisera koji su kvalificirani za poslove koje obavljaju. Za svu informatičku opremu koju posjedujete, bez obzira da li je pod garancijom ili ne, bez obzira da li je kupljena u našim poslovnicama ili nije, a koju je potrebno servisirati možete posjetiti naše poslovnice u kojima će vas dočekati naši ljubazni i prvoklasni serviseri, te će uraditi sve što je moguće kako bi otklonili kvar na uređaju koji je potrebno servisirati.

Usluge Media Market servisa:

  • Besplatna dijagnostika kvara Servisiranje računara, laptopa, monitora,printera, mobilnih telefona, tableta I fiskalnih uređaja veoma efikasno I kvalitetno.
  • Čišćenje I zamjena termalne paste (Zamjena paste I čišćenje je preporučljivo raditi minimalno 2 puta godišnje da biste izbjegli potencijalne probleme kao što su pregrijavanje I kvarenje grafičkog čipa.)
  • Nadogradnja memorije na računarima I laptopima
  • Reparacija baterija
  • Preuzimanje I isporuka uređaja (U Sarajevu postoji mogućnost preuzimanja uređaja na adresi korisnika, servisiranje u poslovnici Media Marketa, vraćanje servisiranog uređaja na adresu)
  • Instalacija I održavanje mrežne opreme
  • Postavljanje I održavanje videonadzora

Ovo su samo neke od naših usluga, posjetite naš servis računarske opreme kako biste otklonili kvarove sa vaše računarke opreme, kako biste poboljšali I ubrzali rad vaših računara I laptopa, te kako biste dobili sve potrebne savjete za rad sa računarskom opremom.

Očekujemo Vas!